Bănci și Asigurări

Cel mai important bancher din Europa Centrală şi de Est şi-a anunţat succesorul: Bernhard Spalt, care a fost director de risc la BCR în România, îl va înlocui pe Andreas Treichl la conducerea Erste, grupul austriac care deţine prima bancă de pe piaţă

Andreas Treichl se retrage din funcţia de CEO la finalul lui 2019:

A fost plin de provocări, dar şi de împliniri, faptul că, alături de cei 48.000 de angajaţi, am extins banca, am reuşit să trecem prin criza finan­ciară şi să o poziţionăm chiar mai bine pentru următoarea etapă de creştere din era digitală.

Andreas Treichl se retrage din funcţia de CEO la finalul lui 2019: A fost plin de provocări, dar şi de împliniri, faptul că, alături de cei 48.000 de angajaţi, am extins banca, am reuşit să trecem prin criza finan­ciară şi să o poziţionăm chiar mai bine pentru următoarea etapă de creştere din era digitală.

Autor: Ştefan Stan

14.09.2018, 00:08 672

Grupul austriac Erste a anunţat surprinzător miercuri după-amia­ză cine va fi suc­ce­sorul lui Andreas Treichl, cel care a creat dintr-o bancă austriacă cel mai mare grup financiar din Europa Centrală şi de Est. Din 2020, poziţia de CEO va fi preluată de Berhard Spalt, ac­tualul director de risc al Erste Bank Austria.

Spalt a fost director de risc în România la BCR în 2017.

Erste a anunţat că Andreas Treichl se retrage din funcţia de CEO la finalul lui 2019. Preşedintele boardului Erste Group a condus procesul de selecţie a noului CEO.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO