Bănci și Asigurări

ZF Live. Felix Daniliuc, director executiv în Raiffeisen Bank: Suntem încă într-o etapă de relativ confort în care putem corela o dobândă mai mare cu o marjă mai bună. Piaţa încă merge, încă avem cerere

Felix Daniliuc, director executiv în Raiffeisen Bank:  Piaţa încă merge, încă avem cerere. Schimburile comerciale sunt încă într-o dinamică sănătoasă, pozitivă.

Felix Daniliuc, director executiv în Raiffeisen Bank: Piaţa încă merge, încă avem cerere. Schimburile comerciale sunt încă într-o dinamică sănătoasă, pozitivă.

Autor: Roxana Mihalcea

14.09.2018, 00:05 334

Piaţa creditării evoluează bine şi există cerere pentru împrumuturi, iar din perspectiva creşterii do­bânzilor băncile sunt încă într-o etapă de „re­lativ confort“, în care poate să fie corelată o do­bân­dă mai mare cu o marjă mai bună, consideră Felix Da­niliuc, director executiv în cadrul Raif­feisen Bank.

„Am semnat credite. Lunile iulie şi august au fost luni bune. Încă suntem într-o etapă de relativ confort, în care putem corela o dobândă mai mare cu o marjă mai bună. Piaţa încă merge, încă avem cerere. Schimburile comerciale sunt încă într-o dinamică sănătoasă, pozitivă. Cred că probleme vor fi în momentul în care va apărea primul puseu de constrângere comercială. Cred că abia atunci o să ne putem da seama de magnitudinea, de impactul dobânzilor crescute din ultima perioadă“, a declarat Felix Daniliuc în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO