Business Construct

ACI Cluj, unul dintre constructorii stadionului Cluj Arena, caută 100 de oameni. "Nu găsim forţa de muncă necesară, mai ales for­ţă de muncă calificată. Statul ar trebui să spijine şi să sus­ţină mai mult com­pa­niile mari, cu capital ro­mâ­nesc."

ACI Cluj, unul dintre constructorii stadionului Cluj...

Autor: Laurentiu Cotu

29.08.2017, 00:05 842

Compania de construcţii ACI Cluj, controlată de mai mulţi antreprenori locali, printre care Ioan Aşchilean, Horia Ciorcilă sau Dorel Goia, a ajuns în prezent la apro­ximativ 400 de angajaţi şi caută încă 100 de oameni pentru lucrările desfăşurate. Printre cele mai importante construcţiile realizate de ACI Cluj se află stadionul Cluj Arena, clădirea de birouri The Office, dezvoltată la Cluj-Napoca de fondul de inves­tiţii New Europe Property Investments (NEPI) şi de antre­pre­norul Ovidiu Şandor, sau fabrica italienilor de la De’Longhi, din Jucu. „Am putea recruta imediat încă 100 de oameni, însă pro­ble­ma este că nu găsim forţa de muncă necesară, mai ales for­ţă de muncă calificată. Statul ar trebui să spijine şi să sus­ţină mai mult com­pa­niile mari, cu capital ro­mâ­nesc“, a declarat pen­tru ZF Transil­va­nia Dorin Aşchilean, di­rector general ACI Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO