Business Construct

Fabricile de prefabricate şi confecţii metalice ale CON-A îşi majorează producţia cu 12%

Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A

Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A

Autor: Laurentiu Cotu

03.09.2015, 00:05 677
Compania de construcţii CON-A din Sibiu, deţinută de omul de afaceri Mircea Bulboacă, una dintre cele mai mari 100 de companii controlate de antreprenori români, şi-a bugetat pentru acest an investiţii de peste un milion de euro în creşterea capacităţilor de producţie.
 
Sibienii intenţionează să crească cu 10-12% capacitatea de producţie pentru elementele prefabricate şi cele metalice. CON-A are o fabrică de prefabricate din beton în Avrig, judeţul Sibiu, care produce elementele liniare de structură (stâlpi, grinzi) şi elemente prefabricate pentru poduri şi o fabrică de confecţii metalice în Sibiu. „Ne propunem să creştem propriile capacităţi de producţie cu 10-12% în acest an. În fabrica noastră de prefabricate realizăm elemente prefabricate pentru câteva din tronsoanele de autostrăzi din ţară, aflate în prezent în lucru“’, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO