Business Hi-Tech

Site-ul avocatura.com lansează o platformă prin care avocaţii pot oferi consultaţii video

Site-ul avocatura.com lansează o platformă prin care...

Autor: Adrian Seceleanu

06.11.2018, 00:00 175
Site-ul Avocatura.com, care are în medie 10.000 de vizitatori pe zi, a realizat o investiţie de 0,11 mil. euro în dezvoltarea unei platforme prin care să le permită avocaţilor să ofere consultaţii video online. „Proiectul de realizare a noii platforme prin care se pot acorda consultaţii video şi a aplicaţiei de gestionare a activităţii profesionale a avocaţilor (mini-CRM) a durat mai bine de un an”, conform companiei. „Am lucrat la aplicaţia video Avocatura.com, pornind de la o nevoie din piaţă, pentru că în era digitală, în care ne aflăm, atât clienţii, cât şi avocaţii vor să utilizeze tehnologia pentru a comunica şi a face economie de timp şi implicit de bani. Pe platforma noastră, avem deja înscrişi peste 300 de avocaţi care au în multe dintre cazuri profiluri profesionale cu informaţii detaliate despre ei şi recenzii primite de la alţi clienţi, precum şi testimoniale, ceea ce uşurează mult decizia utilizatorilor noştri de a colabora cu un avocat sau altul”, a declarat Romeo Cosma, fondatorul Avocatura.com. 

El a adăugat că aplicaţia de consultaţii video este destinată în principal antreprenorilor şi angajaţilor din multinaţionale din Bucureşti şi din marile oraşe din ţară, dar şi românilor plecaţi în străinătate. Avocatura.com a investit şi în construcţia unui program software de gestiune a activităţii avocaţilor, Advo Plus, prin care aceştia îşi pot gestiona mai uşor clienţii, contractele de asistenţă juridică şi dosarele, fie că sunt de instanţă, fie că sunt de consultanţă juridică. Aplicaţia Advo Plus generează rapoarte de activitate şi permite facturarea şi emiterea de chitanţe, precum şi arhivarea electronică a tuturor dosarelor avocaţilor şi a altor documente utile. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO