Companii

Radu Timiş, Cris-Tim: Ne gândim la o listare pe bursă

Radu Timiş, proprietarul companiei Cris-Tim: Prima generaţie de antreprenori este de sacrificiu. Nu am auzit ca în mai puţin  de 30 de ani o generaţie să facă un brand puternic, să conteze pentru o economie naţională sau să creeze un jucător pe plan mondial.

Radu Timiş, proprietarul companiei Cris-Tim: Prima generaţie de antreprenori este de sacrificiu. Nu am auzit ca în mai puţin de 30 de ani o generaţie să facă un brand puternic, să conteze pentru o economie naţională sau să creeze un jucător pe plan mondial.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

24.10.2017, 00:07 1946

Radu Timiş, proprietarul procesatorului de carne Cris-Tim, cu afaceri de 125 mil. euro anual şi 2.500 de angajaţi, spune că se gândeşte la o listare a companiei pe bursă, însă afirmă că încă nu a început procesul.

„Ne gândim la o listare pe bursă, dar mai avem de muncit până atunci. Mai durează până la o eventuală listare, nici nu am început procesul“, a spus Radu Timiş pentru ZF. El a vorbit împreună cu soţia sa Cristina într-un interviu pentru Bursa de Valori Bucureşti despre povestea businessului cu mezeluri pe care l-au creat şi despre importanţa Bursei de Valori pentru companii şi investitori.

„Ca investitor, când consumi un pro­­dus, de la Cris-Tim să spunem, şi com­pania care îl realizează este listată la bursă, de fapt investeşti în tine. De câte ori cumperi un produs, tu faci o investiţie în tine şi îţi aduci o profita­bilitate pe termen mediu şi lung. Şi astfel aduci siguranţa că acea companie va exista şi peste 100 de ani“, a spus Radu Timiş în cadrul emisiunii 7/24 Capital a BVB publicată pe pagina de youtube a operatorului pieţei de capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO