Companii

Ramona Jurubiţă va prelua funcţia de Country Manager Partner la KPMG în locul lui Şerban Toader

Ramona Jurubiţă va prelua funcţia de Country Manager...

Autor: Sorin Pâslaru

13.03.2018, 20:45 1969

Ramona Jurubiţă, Deputy Senior Partner, Head of Tax and Legal KPMG în România, va prelua în curând funcţia de Country Manager al grupului KPMG în România, care a avut afaceri în 2016, ultimul an financiar pentru care există date, în valoare de 177 de milioane de lei.

Datele sunt aferente rezultatelor financiare pentru exerciţiul financiar încheiat la 30 septembrie 2016 şi includ operaţiunile birourilor KMPG din România şi din Republica Moldova.

“Procesul de nominalizare este pe ultima sută de metri şi se aşteaptă oficializarea de la regiune”, au spus pentru ZF surse din cadrul KPMG.

Ramona Jurubiţă îi va lua locul lui Şerban Toader, care lucrează la KPMG România din 1996, iar din octombrie 2007 este Senior Partner al firmei.

Ramona Jurubiţă este licenţiată a Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori ASE Bucureşti, precum şi a Facultăţii de Drept de la Universitatea Româno-Americană. Ea este specializată pe fiscalitate în cadrul KPMG şi a fost promovată în timp ca numărul doi în cadrul companiei, fiind pregătită pentru a prelua conducerea firmei.

Şerban Toader este specialist în audit şi s-a ocupat de auditul marilor bănci româneşti. El este absolvent al ASE Bucureşti, al unui Executive MBA la Paris – Ecole Nationale des Ponts et Chaussees si a altor cursuri de specializare la mari universitati internationale.

Şerban Toader face parte din prima generaţie de lideri români ai societăţilor de consultanţă şi audit, din aşa numitul BIG4, iar acum practic predă ştafeta către următoarea generaţie de lideri în audit şi consultanţă formată după Revoluţie în România.

Şi Ramona Jurubiţă şi Şerban Toader sunt membri ai Camerei Auditorilor Financiari din România, ai Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România şi ai Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România.

Cu 780 de angajaţi la sfârşitul anului 2016, KPMG este liderul pieţei de audit şi consultanţă fiscală din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO