Retail&Agrobusiness

Hakan Bulgurlu, CEO al Beko: Avem în România un sistem bine pus la punct pentru a alimenta cu electrocasnice întreaga lume. Cea mai mare fabrică a Beko Europe e la Ulmi (Dâmboviţa)

Hakan Bulgurlu, CEO al Beko

Hakan Bulgurlu, CEO al Beko

Autor: Cristina Roşca

03.05.2024, 00:07 1557

Fabricile din România ale Beko au împreună o capacitate de  4 milioane de electrocasnice, iar Beko România este cel mai mare producător local de electrocasnice, frigiderele şi maşinile de spălat realizate local ajungând în peste 80 de ţări.

„În România avem un business mare, scalabil, avem un sistem bine pus la punct pentru a alimenta cu electro­casnice întreaga lume. Fabricile locale produc pentru export. În România avem, la Ulmi, cea mai mare fabrică a Beko Europe. Şi nu e doar cea mai mare, ci este şi cea mai digitalizată şi eficientă dintre unităţile de producţie ale grupului“, a spus Hakan Bulgurlu, CEO al Beko.

România este, după Marea Britanie, piaţa cu cea mai mare cotă de piaţă pentru grupul Beko Europe.

Compania autohtonă Arctic (actualmente Beko România) a terminat anul 2022 (cel mai recent pentru care există date publice) cu o cifră de afaceri record, de 3,8 mld. lei, cu 8,5% mai mare decât în 2021.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO