Milioanele de euro din fotbal ajung în proiecte imobiliare. Ansamblurile rezidenţiale unde şi-au investit banii Radu Drăguşin, Ciprian Marica şi Ciprian Tătăruşanu

Autor: Miruna Diaconu 19.04.2024

Radu Drăguşin, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti români care joacă la Tottehnham, a investit într-un proiect imobiliar rezidenţial dezvoltat în zona Colentina din Bucureşti. Proiectul imobiliar se numeşte Quartier Azuga, iar Radu Drăguşin deţine 5,5% din acţiunile companiei care dezvoltă complexul, potrivit platformei Termene.ro.

Ciprian Marica, fostul atacant al naţionalei de fotbal şi, în prezent, finanţator al echipei de fotbal Farul Constanţa, a investit în mai multe proiecte imobiliare, care reprezintă o sursă importantă de venit pentru fostul fotbalist. Printre aceste proiecte se numără şi un complex rezidenţial în care Marica a invesit împreună cu Ioan Andone, antrenor român de fotbal.

Portarul Ciprian Tătăruşanu investeşte în imobiliare în Mogoşoaia, prin compania Grand Estate Development, unde deţine pachetul majoritar de acţiuni (75%) şi a investit alături de fratele său, Marian Tătăruşanu, care, la rândul său este acţionar în firme din domeniul imobiliarelor ca Alto Estate Group şi Estate Market Invest.