ZF 24

Oana Rădulea, manager cu peste 21 de ani de experienţă, este noul Managing Partner al dezvoltatorului imobiliar River Development, controlat de sotul ei, antreprenorul Ion Rădulea

Oana Rădulea, manager cu peste 21 de ani de...

Autor: Roxana Rosu

17.04.2024, 12:36 330

Oana Rădulea, manager cu peste 21 de ani de experienţă în piata imobiliară, este noul Managing Partner al dezvoltatorului imobiliar River Development, controlat de sotul ei, antreprenorul Ion Rădulea.

Ea a preluat conducerea executivă a companiei de la fostul Directorul Executiv, Liviu Birău.

Înainte de a se alătura grupului de companii River Development, Oana Rădulea a ocupat timp de 7 ani poziţia de Leasing & Business Development Director în cadrul White Star Real Estate, dezvoltator imobiliar activ în Europa Centrală şi de Est.

Anterior ea a fost Director de Dezvoltare & Director de Strategie în cadrul Sema Parc, precum şi la compania britanică European Future Group, unde a corodonat achiziţiile şi cedările de proprietăţi din România şi Ucraina, inclusiv cele mai mari achiziţii şi cedări ale fondului şi grupului.

“Implicarea în dezvoltarea grupului de companii administrate de River Development, a început în urmă cu 14 ani, când eforturile mele au fost concentrate preponderent pe proiectarea şi implementarea strategiilor pentru închirierea proprietăţii, managementul şi dezvoltarea portofoliului de clădiri din Sema Parc. Consolidarea poziţiei de lider pe piaţa locală de dezvoltare imobiliară, cu roluri multiple precum: investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte mixed-use, Asset, Property & Facility manager, este obiectivul principal setat în procesul de dezvoltare a companiei, pe termen lung. Anvergura dezvoltării şi impactul asupra zonei central – vestice a Bucureştiului, împreună cu nivelul ridicat de specializare atât pe dezvoltare imobiliară, cât şi pe activităţi de Property & Asset Managment, reprezintă în continuare punctele forte ale companiei.”  a declarat Oana Rădulea, Managing Partner River Development.

River Development dezvoltă în prezent două dintre marile proiecte de reconversie urbană ale Capitalei,Sema Parc - situat pe Splaiul Independentei - şi The Light - situat pe Bulevardul Iuliu Maniu.

Compania are în portofoliu peste 150.000 de metri pătraţi (GLA) de spaţii de birouri şi a livrat peste 55.000 de metri pătraţi de clădiri noi clasa A în ultimii patru ani, în cadrul Sema Parc şi The Light, prin cele trei clădiri de clasa A – The Light One, Londra şi Oslo.  

Grupul a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 18 milioane euro şi deţine investiţii curente în valoare de peste 150 milioane euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO