Special

Milioanele de euro din fotbal ajung în proiecte imobiliare. Ansamblurile rezidenţiale unde şi-au investit banii Radu Drăguşin, Ciprian Marica şi Ciprian Tătăruşanu

Milioanele de euro din fotbal ajung în proiecte...

Autor: Miruna Diaconu

19.04.2024, 12:21 3913

Radu Drăguşin, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti români care joacă la Tottehnham, a investit într-un proiect imobiliar rezidenţial dezvoltat în zona Colentina din Bucureşti. Proiectul imobiliar se numeşte Quartier Azuga, iar Radu Drăguşin deţine 5,5% din acţiunile companiei care dezvoltă complexul, potrivit platformei Termene.ro.

Ciprian Marica, fostul atacant al naţionalei de fotbal şi, în prezent, finanţator al echipei de fotbal Farul Constanţa, a investit în mai multe proiecte imobiliare, care reprezintă o sursă importantă de venit pentru fostul fotbalist. Printre aceste proiecte se numără şi un complex rezidenţial în care Marica a invesit împreună cu Ioan Andone, antrenor român de fotbal.

Portarul Ciprian Tătăruşanu investeşte în imobiliare în Mogoşoaia, prin compania Grand Estate Development, unde deţine pachetul majoritar de acţiuni (75%) şi a investit alături de fratele său, Marian Tătăruşanu, care, la rândul său este acţionar în firme din domeniul imobiliarelor ca Alto Estate Group şi Estate Market Invest.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO